Bjarne Rittig-Rasmussen

Magister i fysioterapi
PhD i medicin
Muskuloskeletal specialist

Specialist fysioterapeut

Ingen eller kort ventetid

  • Diagnostik og udredning
  • Rådgivning
  • Fysisk træning tilpasset dit behov
  • Behandling med håndgreb (mobilisering/manipulation)
  • Smertebehandling med akupunktur
  • Hjælp til en klar strategi og handlingsplan

Denne klinik har speciale i diagnostik, forebyggelse og behandling af:

Akutte og langvarige lænderygsmerter, diskusprolaps og iskias, bækkensmerter, nakkesmerter, hovedpiner (migræne, spændingshovedpine og følger efter hjernerystelse), smerter i brystkassen relateret til muskler og led, skulder-  og albuesmerter,  hofte- og knæsmerter. Herunder idrætsskader, arbejdsrelaterede skader samt følger efter traumer og sygdomme.

Fysisk aktivitet og træning er centrale strategier ifm behandling og forebyggelse af smerter og fysiske funktionsproblemer. Valget mellem generel fysisk aktivitet eller specifik træning er betinget af den konkrete problemstilling. Uanset om der er tale om specifikke problemstillinger (skader) eller mere generelle (fx langvarige smerter eller artroserelaterede problemer), så er målet, at du får hjælp til et enkelt og effektivt program.

Et vellykket udbytte af fysisk aktivitet og træning er betinget af, at det fysiske program er ukompliceret, veldoseret og praktisk mulig at gennemføre. I klinikken kan du få hjælp og sparring til din træning, genoptræning og rehabilitering på specialistniveau.

Fitness og træning: OFC
Yderligere information: Center for aktiv Sundhed